Info

Info

 

 

Puistojuhlat on suuri elämys inhimillisessä mittakaavassa. Kaksipäiväisellä festivaalilla nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista. Pop- ja indiemusiikkiin keskittyvä festivaali tuo Jyväskylän Lounaispuistoon jälleen kahden päivän verran yhdeksän kotimaista huippuartistia.

Puistojuhlat järjestetään Jyväskylän Yläkaupungilla sijaitsevassa Lounaispuistossa. Tunnelmallinen ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Lounaispuisto on tunnettu juhlapuisto jo 1880-luvulta lähtien. Tervetuloa Lounaispuiston hämärtyvään kesäiltaan!

Tapahtuman järjestää Pohjoismaiden pitkäikäisin yhtäjaksoisesti järjestetty kulttuurifestivaali Jyväskylän Kesä.

 

Anu Rossi

OHJELMISTO

 

TORSTAI 6.7.

Antti Autio
Arppa
Ursus Factory
Pehmoaino

 

PERJANTAI 7.7.

Sexmane
Ruusut
Ege Zulu
SOFA
+TBA

 

FESTIVAALIALUE

Puistojuhlat järjestetään Jyväskylän Yläkaupungilla sijaitsevassa Lounaispuistossa osoitteessa Minna Canthin katu 11, 40100.

Festivaalin liput vaihdetaan rannekkeisiin Puistojuhlien sisäänkäynnillä. Rannekkeella voit liikkua Lounaispuiston festivaalialueella vapaasti ja myös poistua festivaalialueelta niin usein kuin haluat.

Festivaalialueen sisäänkäynti lipunmyynti-, rannekkeenvaihto- ja rannekkeentarkastuspisteineen sijaitsee Minna Canthin kadulla, Seminaarinkadun kulmauksessa. Minna Canthin katu on osa Puistojuhlien tapahtuma-aluetta. Tapahtuma-aikana Minna Canthin katu suljetaan yleiseltä liikenteeltä Seminaarinkadun ja Vapaudenkadun väliseltä osuudelta sekä Seminaarinkatu suljetaan yleiseltä liikenteeltä Vaasankadun ja Hämeenkadun väliseltä osuudelta.

Tapahtuman pääalueen ikäraja on 18 vuotta. Puistojuhliin pääsevät myös alle 18-vuotiaat. Alle 18-vuotiaiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Puistojuhlien erikseen rajatulle ikärajattomalle alueelle. Ikärajaton alue siirretään tänä vuonna lähemmäksi lavaa. Muu festivaalialue on anniskelualuetta, ja sen ikäraja on 18 vuotta. Valmistaudu todistamaan ikäsi tapahtumaportilla.

Festivaalialueen läheisyydessä on hyvin vähän parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumista paikalle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

RAVINTOLAT

Ruoka ja juoma ovat olennainen osa täydellistä festivaalielämystä. Puistojuhlissa nautitaan laadukkaiden ravintoloiden tarjonnasta rennossa hengessä. Festivaalin ravintolat julkistetaan kevään aikana.

LIPUT

  • 2 päivää 90 € (peruslippu) / 65 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)
  • 1 päivä 50 € (peruslippu) / 35 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)

Alle 18-vuotiaiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Puistojuhlien ikärajattomalle alueelle, eikä sillä pääse muulle festivaalialueelle. Tapahtuman pääalueen ikäraja on 18 vuotta.

Puistojuhlien lippuja myydään Puistojuhlien verkkosivuilla. Puistojuhlien verkkokaupassa maksuvälineenä käyvät yleisimmät Paytrailin maksutavat sekä Smartum Saldo, Epassi ja Eazybreak.

Lisäksi lippuja myyvät Lippupisteen myyntikanavat ja R-Kioskit kautta maan.

Lippupisteen lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900

(2€/alk. min+mpm/pvm) ma–la klo 9–21, su klo 10–18

Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa. R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla arvoseteleillä: Edenred-kortti, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.

Myymme Puistojuhliin lippuja rajatun määrän. Suosittelemme lipun ostamista etukäteen ruuhkien välttämiseksi.

Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Muutokset ovat mahdollisia. Mikäli festivaali joudutaan perumaan, ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Varaudu todistamaan oikeutesi alennushintaiseen lippuun festivaalin tapahtumaportilla.

Avustaja pääsee veloituksetta Puistojuhliin yhdessä avustettavansa kanssa.

ESTEETTÖMYYS

Lounaispuisto sijaitsee mäessä, ja valitettavasti puistossa liikkuminen ei ole esteetöntä. Jos sinulla on mukanasi avustaja, avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla. Alueella on esteetön wc. Lounaispuistossa ei ole induktiosilmukkaa. Avustaja pääsee veloituksetta Puistojuhliin yhdessä avustettavansa kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää Puistojuhlien esteettömyydestä, autamme mielellämme: kesa@jyvaskylankesa.fi. Tapahtuman aikana kysymyksiin vastaa alueen henkilökuntamme.

Hauskaa puistojuhlintaa!